Karamba

Information om Karamba’s Casino

Er du mindst 18 år, elsker at spille sjove spil og kunne tænke dig muligheden for at vinde en masse penge – så er Karamba det rette sted for dig!karamba
Siden 2005 har Karambas erfarenrige og passionerede team gjort det muligt for dig at kunne spille over 100 underholdende spil og få chancen for at vinde store jackpot gevinster.

Velkomstbonus

Karamba tilbyder dig som ny kunde, at teste alle spil gratis først, så du kan afprøve om det er noget for dig. Når du så føler dig parat til at spille med rigtige penge, får du en fabelagtig velkomstbonus på 100% helt op til 2000 kr.! (Denne velkomstbonus skal dog bruges inden for de første 21 dage, ellers frafalder den). Det vil altså sige, at det beløb du sætter ind bliver fordoblet – ja, fordoblet!
For eksempel:
Sætter du 100 kr. ind får du 200 kr. i velkomstbonus
Sætter du 500 kr. ind får du 1000 kr. i velkomstbonus
Sætter du 1000 kr. ind får du 2000 kr. i velkomstbonus
Som om denne velkomstbonus ikke var nok, får du ovenikøbet 20 gratis spins som kan bruges på de mange online spillemaskiner på Karamba. På både din anden og tredje dag på Karamba kan du desuden optjene 40 ekstra spins og på tredje dagen kan du endda være så heldig at erhverve dig en ekstra bonus overraskelse!

VIP-Spiller

Bliver du helt vild med Karambas mange underholdende spil, kan det betale sig at blive VIP-spiller på hjemmesiden. Som VIP får du et utal af fordele, blandt andet din egen personlige kontomanager, som kan guide dig i forhold til de spil du bedst kan lide at spille. En anden fordel er de belønningspoint du kan optjene som VIP-spiller der bringer dig længere og længere op i niveau og jo højere et niveau du kommer op på, jo flere fantastiske fordele får du.

Sikkerhed

Hos Karamba er det ikke kun underholdningen der er i top, men også sikkerhed og retfærdighed bliver prioriteret højt. Det er nemlig ikke kun i din interesse at vinde penge. For Karamba er det vigtigt at kunne opfylde drømme, da dette fører til en succesoplevelse for både Karamba og for dig som kunde. Karambas absolutte førsteprioritet er, at du som kunde skal føle dig tryg og sikker ved at spille på hjemmesiden. Derfor bliver der sørget for, at du kan vælge netop den betalingsmulighed der passer bedst til dig. Du kan blandt andet vælge at benytte VISA/Dankort, Mastercard, PayPal med flere. Desuden skal du logge ind med NemID, hvilket sikrer, at det kun er dig der kan spille fra din konto. Karamba anvender også 128-bit Secure Socket Layer. Dette er en krypteringsteknologi som beskytter dine oplysninger og ligeledes bidrager til en sikker spiloplevelse hos Karamba.

Betaling og kundeservice

Med hensyn til betaling, sørger Karamba desuden for, at du kan spille lige som du selv har lyst til. Derfor er der flere metoder til, hvordan du kan sætte penge ind og hæve dem hurtigt. Det er ikke kun nemt at sætte penge ind og hæve dem på Karamba, det er også sikkert. Alle betalinger fra kredit- og betalingskort bliver nemlig håndteret af selskabet NG Communications Ltd, som er det sikreste og bedste betalingssystem på Karamba. Karamba vægter desuden kundeservice højt, så hvis du har spørgsmål eller andet andet, må du endelig ikke tøve med at kontakte Karambas team som er klar til at hjælpe dig alle ugens syv dage fra Kl. 08.00 til 01.00.
Så nu er der kun tilbage at sige: kom i gang! Hvem ved, måske er det dig som vinder den store jackpot.