Elvis Forever

Skrab dig til store gevinster med Elvis Forever

Elvis Forever er et video skrabespil og det er en vaskeægte hyldest til Kongen af pop. Du tages med tilbage i tiden, hvor Elvis var i topform og storhittede.

Dette online skrabespil foregår nærmest helt som dem, du kan købe i butikkerne. Du skraber med musen, som på spillepladen er en LP. Spillet er designet som en gammeldags jukeboks der kun spiller Elvis Presley plader. Der er fire par af skrabefelter du skal skrabe. Her gælder det så om at få to ens albumcovers, inden for de forskellige skrabefelter.

Let og simpelt

Det er ganske let at komme i gang med at spille og det er også ganske ukompliceret at satse. Du kan satse både stort og småt. Men som med alt andet i livet, hvis du ikke satser stort, vinder du heller ikke stort! For at spille skal du vælge hvor meget du vil spille for, hvor mange skrabefelter du vil skrabe og så er du sådan set i gang, du skal blot trykke ”play”.

Du kan skrabe op til fire skrabefelter i et spil, hvilket giver dig chancen for at vinde fire gange, hver gang du skraber. Du kan selvfølgelig også nøjes med at skrabe et, to eller tre felter på samme tid.

For at vinde, skal du som skrevet, få to ens albumcovers inden for samme skrabefelt.

Spillets udseende og lyd

Hvert et felt er unikt og afbilleder originale og velkendte billeder af Elvis. Billederne tager os med gennem hele hans karriere og hans stil, om det så er med store solbriller eller frodige bakkenbarter.

Spillets lyd indeholder originalt musik fra ”The King Himself”, hvilket er rigtig underholdende og hyggeligt. Her kan du høre alt fra ”Blue Suede Shoes” til ”Heartbreak Hotel” og ”Suspicious Minds”

Hver gang du skraber og matcher to albumcovers, vil pladen glide ud af coveret og løfte sløret for størrelsen på din gevinst. Samtidigt vil en silhuet af Elvis i sit velkendte hvide jakkesæt og den hvide kappe, stige henover skærmen, mens han synger.

Konklusion af Elvis Fever

Dette spil er et video skrabespil, som er en vaskeægte hyldest, til Kongen af Pop.

Spillet er designet som en gammeldags jukeboks, der kun spiller Elvis Presley. Der er fire par af skrabefelter, som du skal skrabe og det gælder om at få to ens albumcovers, inden for de forskellige skrabefelter.

Spillet er helt simpelt og du kan satse helt efter dit budget. Men for at vinde stort, skal du også satse stort. For at komme i gang, skal du vælge hvor meget du vil spille for, hvor mange skrabefelter du ønsker at skrabe og så er du klar til at trykke play. Du kan vælge at skrabe op til fire skrabefelter i et spil, hvilket giver dig chancen for at vinde fire gange. Du kan også nøjes med at skrabe et, to eller tre felter på samme tid.

Hver LP er originale og afbilleder velkendte billeder af Elvis. Billederne tager os med på en tur igennem hele hans karriere og hans forskellige stile.

Spillets lyd indeholder de gode gamle klassikere, som f.eks. ”Heartbreak Hotel” og ”Suspicious Minds”, hvilket gør spillet endnu mere underholdende og hyggeligt.

Hver gang du vinder, ved at matche to albumcovers, glider pladen ud af coveret og viser hvor meget du har vundet. Samtidigt vil en silhuet af Elvis kommer over skærmen og han giver den gas, med lidt musik.

Er du til Elvis Presley og skrabelodder, er du kommet til det rigtige spil!